Maistas ir gėrimai

Kiekvienas patyręs virtuvės šefas žino, kad vynas ir patiekalas – tai dviejų aistringų, papildančių vienas kitą meilužių duetas. Būtent todėl kai kuriuose restoranuose tam tikri patiekalai paduodami tik su derančio prie jų vyno taure. Tai tik įrodo, kad tinkamas maisto ir gėrimų balansas – be galo svarbus aspektas ne tik sudarant meniu, bet ir parenkant visą restorano koncepciją. Juk norint pasiekti gastronomiškai patrauklų skonį yra labai svarbu, kad prie kiekvieno patiekalo būtų pasiūlytas prie jo tinkantis vynas.

Ilgametę patirtį sukaupę VMUS ekspertai patars, kaip sudaryti tobulą valgiaraštį ir parinkti prie jo derančią vyno kortą. Mes rūpinamės, kad Jūsų įstaigos svečiai turėtų subalansuotą pasirinkimą. Valgiaraštį parenkame tokiu būdu, kad gėrimai ir patiekalai padėtų atskleisti vienas kito skonį, o desertai sustiprintų lankytojų įspūdį dar labiau.

Ilgalaikiai santykiai su patikimais maisto ir gėrimų tiekėjais suteikia mums galimybę pirkti aukštos kokybės produkciją labai patraukliomis kainomis, todėl sudarinėdami naują meniu atskleidžiame užsakovui ir patikimų produkcijos tiekėjų sąrašą. Juk nuo gamintojo priklauso produktų kokybė, o nuo produktų kokybės – patiekalo skonis ir lankytojų šypsena.