Kainodara

Atsižvelgdami į vidinius bei išorinius veiksnius, padedame sukurti kainodaros strategiją. Nustatome kainas tik nuodugniai ištyrę maitinimo įstaigos aplinką, klientūrą bei servisą. Taip pat atsižvelgiame į produktų kokybę ir vietos dislokaciją. Aptarinėjame visus su kainodara ir investavimu susijusius klausimus.

Kainodara ypatingai svarbi jaunam verslui, ne tik pradėjus dirbti bet ir praėjus 3 – 5 mėnesiams nuo įkūrimo. Būtent šiuo laikotarpiu klientai dažnai kreipiasi į mus. Ištyrę esamą verslo situaciją bei Jūsų siekius, mes parenkame kainos nustatymo metodą, orientuotą į pelną, į kaštus, į konkurentus arba į paklausą.

Suteikiame pagalbą ir tuo atveju, jei įmonė buvo atidaryta savarankiškai, nesikreipiant į mus pagalbos paleidžiant verslą. Tiesiog susisiekite su mumis – mes ateisime, susipažinsime su Jūsų situacija, nustatysime geriausias kainas ir pateiksime savo pasiūlymus.

Kreipkitės į mus ir mes padėsime sukurti efektyvią meniu kainodarą, padidinti Jūsų verslo pelną bei patenkinti Jūsų restorano svečius.

Nustatinėdami kainodarą, atsižvelgiame:

  • Į paklausą bei pasiūlą;
  • Į klientų norus bei lūkesčius;
  • Rinkos konkurencingumą;
  • Gaminimo sąnaudas;
  • Kainos lankstumą;
  • Jūsų įmonės tikslus bei siekius.